07 January 2012

NEW UPCOMING MOVIES 2012

Hello readers..

Entry aku kali ni khas untuk kaki-kaki wayang macam aku..hehehe..meh aku senaraikan list-list movie yang owesome and superb sepanjang 2012 ni untuk korang..hoyeahhhh!!
















02 January 2012

THE BEST FACEBOOK TIMELINE COVER

Lagi sekali layout facebook telah berubah..sekarang ni diorang dah upgrade facebook diorang dengan TIMELINE..banyak komen-komen negatif pasal timeline ni sebab merumitkan dan mengkusutkan..tapi dalam banyak komen-komen negatif ramai gak yang dah tukar ke timeline..layout baru facebook ni lebih kepada layout blog sebab ada 'cover picture'..so kat bawah ni antara cover picture timeline yang paling owesome!!!!


p/s : jangan takut hendak mencuba benda baru..:)

THE WORLD'S LARGEST SALT FLAT

Hye guys..

Aku baru je layan movie The Worlds Fastest Indian yang dilakonkan oleh Anthony Hopkins..filem ni juga berdasarkan kisah benar yang menceritakan tentang seorang pakcik rempit yang memang steady..so dalam filem ni pakcik rempit ni race dekat satu kawasan yang dikelilingi garam..dari situ aku tergerak ar nak google pasal tempat ni..


..very inspiring movie!!!

So kali ni aku nak share dengan korang pasal satu tempat yang sangat cantik..sumpah cantik walaupun aku tak pernah pergi tempat tu..bagi aku this place is one of the most exotic place sceneries on earth..nama tempat ni adalah Salar De Uyuni yang terletak di Bolovia Selatan Amerika...tempat ini merupakan lapangan garam semulajadi yang terbesar didunia..Ketika musim panas kawasan ni merupakan kawasan yang teramat kering tetapi..bila tiba musim sejuk kawasan ini akan dilitupi dengan lapisan air yang nipis dan menjadikan ianya seperti cermin apabila terkena sinaran matahari..jom layan gambar-gambar yang aku amik dari pakcik google..









*during the rainy season..the water turns it into the worlds largest mirror..the reflection of the sky creates a sense of infinity..like youre walking among the clouds..it is called the border between heaven and earth..

p/s : kekuasaan Allah tiada batasnya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...