25 December 2011

Restaurant Murni Discovery-USJ 9 Subang Jaya

Assalamualaikum..

Masih dalam mood nak buat entry pasal tempat makan lagi..kali ni aku nak review satu tempat makan dekat area Subang Jaya..Restaurant USJ Murni..masa ni kitorang baru balik dari event Kukubesi kat galeri Shah Alam..so sebelum balik JB mesti la penuhkan perut dulu la kan..so one of my friend suggest this amazing restaurant..

Restaurant ni menyediakan berbagai jenis makanan..from local to western foods..lagi satu some of the dishes is a blend of local and western food..so its quite unique here..harga pun ok la..berpatutan dengan makanan dan service diorang yang bagi..tak perlu tunggu lama sangat even restaurant ni sentiasa penuh and senang nak dapat waiter/waitress's attention..deco restaurant ni pun ok laa..selesa..and one more thing..they take order using PDA..thats the coolest thing in this restaurant..demmmmm!!

The food is nice..bagi aku sedap hingga menjilat pinggan..aku pun dah lupe apa nama makanan yang kami pilih..tapi pilihan untuk air minuman sangat rambang mata..dari mocktail smpai la ke air suam..it took us a while to decide on what to choose..you guys should try this restaurant..sedap..













No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...