06 December 2011

JOHOR PREMIUM OUTLET

Hye guys..aku just nak share perkara yang tengah panas diperkatakan di Johor ni especially kat area JB ni..semua orang dok heboh pasal JOHOR PREMIUM OUTLET..


JOHOR PREMIUM OUTLET (JPO) adalah tempat dimana 80 brand outlet stores yang memberikan penjimatan sebanyak 25% hingga ke 65% setiap hari.. CK.. Adidas.. Armani.. Burberry.. Canali.. Coach.. Ermenegildo Zegna.. Gap.. Guess.. Lacoste.. Michael Kors.. Nike.. Oroton.. Ralph Lauren.. Salvatore Ferragamo and more..

JPO ni start buka masa 1 december dan kalau xsilap aku 11 december ni kan dirasmikan oleh PM kita YAB Dato Seri Najib..Aku suka tempat ni sebab die wat open-air concept dan macam ada sikit arabic style..memang nice la..lagi satu kalau korang nak datang JPO ni kena bawa duit banyak-banyak atau pun kredit card lebih-lebih sikit sebab mmg tempat ni untuk buang duit..hahaha..

Cara paling mudah nak ke tempat ni adalah melalui highway PLUS dan korang exit kat tol senai..dari situ korang dah nampak tempat tu..mudah dan tak stuck in traffic jam..


p/s : jumpa korang kat rock the world 11..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...