27 November 2011

Photography :Tilt-Shift Photography.

Hye guys..kali ni aku nak share sesuatu yang boleh buat korang mengeluarkan perkataan "WOW"..dalam dunia fotografi selain HDR dan INFRARED yang memang WOW adalah Tilt Shift atau lebih mesra dengan panggilan Miniature..untuk mendapatkan effect miniature ni kena la pakai lens tilt shift yang super mahal..tapi sekarang tak perlu lens pun kita dah boleh dapat effect miniature dengan edit gambar korang menggunakan Adobe Photoshop atau pun kalau korang dah malas sangat nak wat editing korang boleh click website ni TILTSHIFTMAKER.COM untuk korang cuba sendiri..

contoh gambar Tilt Shift @ miniature yang super ohsemmm..
"ihsan uncle google"

sambil-sambil tu korang layan la video kat bawah ni..mesti terliur punye la..


kalau yang atas dari negara luar punye Tilt Shift Video..yang kat bawah ni adalah product dari negara kita sendiri dan yang lebih membanggakan adalah...BANDARAYA JOHO BAHRU in TILT SHIFT..ohsemmmm gilaaa!!!!




p/s : the only rule in photography is that there are no rules..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...