06 May 2011

REVIEW: JOHO CarBootSale May



Hye readers..aku terlampau-lampau busy sampai takde masa aku nak jengah blog aku ..so entry pendek je untuk kali ni..sesiapa yang takde apa-apa atau masih tercari-cari apa nak buat weekend ni terutama joho-rean dan yang kat JB ni jom ramai-ramai serbu CBS May kat JOHO Concept Store @ Lost Malaya..yang tak tau korang tanye uncle google kat mana Lost Malaya ni..especially for those yang nak cari barang-barang vintage atau yang rare, kat sini la tempatnya..Car Boot Sales..

p/s : happy weekend guys!!!!!! do something nice ok..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...