26 April 2011

YouTube Artist KegemaranKU

Hye guys..selain ber-facebok-ing...twitter-inggg..blog-ingggg..apa yang korang buat kalau korang online..tak sah kan kalau tak skodeng youtube kan..alaaa tube yang ada macam-macam jenis video dalam tu..korang nak cari video clip yang rare??..youtube ada..nak tutorial???..bersepah dalam tu..aku memang suka buang masa aku layan youtube ni..tapi bukan video-video clip yang style aku nak share dengan korang..aku nak share dengan korang manusia-manusia yang buat cover lagu-lagu yang famous dengan style diorang sendiri yang menjadi kegemaran aku..



Natalie Hawkins-suara secantik orangnya..huhu



Hunter Pecunia-she's hotttt..haha..suara best..pandai main guitar..piano..drum..wohooo~talented gile..



Maddie Jane-hahh!!sape yang tak kenal budak ni memang korang bukan pengskodeng youtube tegar..haha..sikecil yang cute dengan suara yang bak bidadari ni baru je berusia 13 tahun..she's very talented ok..tapi ramai yang compare die dengan Rebecca Black..dan aku rase die jauh lebih baik dari Rebecca Black yang ntah apa-apa tu..



Kina Grannis-aku memang dah lama layan video-video cover die..bagi aku suara die unik dan menenangkan..guitarist dan songwriter yang style..try la layan lagu valentine dengan message from your heart..mesti korang tangkap leleh punye..


p/s : ayat aku bersepah..damnnnnn!!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...