17 April 2011

Human Body in HTML & PHP

Hye guys..apa yang kita tahu pasal sistem tubuh badan kita cuma immune system..urinary system..respiratory system..dan ntah apa-apa lagi system yang ada aku sendiri pun tak tau..tapi jangan korang tak tau tubuh badan kita pun ada dalam bentuk HTML...tapi apa tu HTML..???good question..HTML stands for Hyper Text Markup Language yang digunakan dalam proses membuat sesebuah website..kalau blogger-blogger mesti familiar dengan HTML ni untuk korang ubah setting layout blog korang..so lepas ni kalau korang nak ubah apa-apa..letak header ke..iklan ke kat badan korang..korang edit je HTML korang ye..ahakahakahak~


p/s : esok monday blues..arghhhhh!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...