25 April 2011

Doraemon-Final Episode


Hye guys..aku rase takde orang kat dunia ni yang tak kenal dengan kucing warna biru yang takde telinge ni..sebelum ni memang aku ada jumpa final episode doraemon ni..tapi rupa-rupanya ada tiga ending yang diehardfans doraemon ni buat..dan aku rasa ni la yang terbaik..aku sangka nobita akan terus sengal sampai tua..tapi rupa-rupanya die menjadi seorang yang berjaya demi menghidupkan doraemon kembali tanpa doraemon kehilangan memori bersama-sama nobita..damn!!!!!..touching gile dowh..sebab aku membesar dengan cerita-cerita cartoon dan komik-komik dan doraemon salah satu darinya..sampai sekarang aku still layan lagi cartoon die kat ntv7..ending yang sangat best..perfect ending..jom layan lagu doraemon sambil touching2..!!!!

konna koto ii na
dekitara ii na
anna yume konna yume ippai aru kedo

minna minna minna
kanaete kureru
fushigina POKKE de kanaete kureru
sora wo jiyuu ni tobitai na

(hai! takekoputaa!)

AN AN AN
tottemo daisuki
DORAEMON

shukudai touban shiken ni otsukai
anna koto konna koto taihen dakedo

minna minna minna
tasukete kureru
benrina dougu de tasukete kureru
omocha no heitai da

(sore! tototsugeki!)

AN AN AN
tottemo daisuki
DORAEMON

anna toko ii na
iketara ii na
kono kuni ano shima takusan aru kedo

minna minna minna
ikasete kureru
mirai no kikai de kanaete kureru
sekai ryokou ni ikitai na

(ufufufu… doko demo DOA!)

AN AN AN
tottemo daisuki
DORAEMON

AN AN AN
tottemo daisuki
DORAEMON~


p/s : teringat komik-komik aku yg berkotak-kotak pernah kene bako ngan mak aku..T___T
p/s/s : sesape nak layan komik-komik bleh terjah bonet kete aku..berlambakkk..haha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...