13 March 2011

WE PRAY FOR JAPAN

Hello guys..entry kali ni aku nak share pasal gempa bumi dan tsunami yang telah melanda Pantai Timur Jepun baru-baru ni..ok..seperti yang korang sedia maklum gempa bumi kuat yang bermagnitud 8.9 pada skala ritcher telah mencetuskan tsunami setinggi 10 meter yang telah memusnahkan harta benda dan mengorbankan banyak nyawa..

Disebabkan peristiwa ini..LADY GAGA telah melancarkan wristband "WE PRAY FOR JAPAN" dimana semua hasil jualan akan diserahkan kepada mangsa-mangsa tsunami di negara matahari terbit itu..harga wristband tu cuma $5 je..lebih kurang RM20 la..korang boleh mendapatkan wristband ni secara online di SINI..baikkan juga kan Lady Gaga ni..(ok..ok..aku memang menilai buku dari luarannya..haha)..so dengan ini hasil kutipan jualan wristband ni diharap ia dapat meringankan beban mangsa-mangsa bencana di sana..

ni la wristband dari Lady Gaga tu..style x??


p/s : jom sama-sama kita berdoa untuk mangsa bencana di Jepun tu..semoga mereka tabah menghadapi dugaan dari Allah ni..Amin..

p/s/s : aku wonder sikit laa..apa motif die letak lambang monster claw die tu..sama-sama la kita fikirkan ok..

5 comments:

TiKa LEh said...
This comment has been removed by the author.
N A N a t O said...

aku rasa lady gaga ada motip disebalik monster claw dia tue la...

marilah sama-sama kita berdoa...

AcongEduardo said...

tu laa..nape xletak simbol peace ke..bendera jepun ke..tapi kalau btol hasil jualan tu terus disalurkan ke mangsa bencana boleh abaikan kot..haha

N A N a t O said...

tu la...nice for her untuk tlg org...
tp she always got the issue over symbolism of illumnati...n aku rs claws tu mcm sm ngn claw time dia wat illumnitati puppet tu..perasan x?

AcongEduardo said...

..aku pun mmg agak simbol tu mesti ad kene mngene ngan illuminati ngan freemason..hurmm..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...