12 March 2011

SOFTWARE UNTUK AKSES FACEBOOK

Hye guys..ok..kali ni aku nak share software baek punye dengan korang..korang mesti ada masalahkan nak 'berfacebooking' kat tempat kerja korang sebab kene block dek firewall yang dipasang kat opis korang..yelaa..mana boleh wat keje kalau tak hadap facebook ni dulu..dengan adanya software ni korang boleh meneruskan aktiviti berfacebook korang dengan senang hati..korang boleh CLICK untuk mendapatkan software ni..



p/s : pstttt..korang jangan bagitau bos korang kalau aku yang ajar wat bende ni ok..

3 comments:

E F F A R I N I said...

HEBAT! aku download awal2. persiapan utk kerja nnt. ha4

N A N a t O said...

waa...beritahu bos ko ble x?..ahaha...

AcongEduardo said...

effa: bagos2..haha

nana: opis aku bleh bk fb lg..klu xbleh br ak pkai bende ni..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...