06 March 2011

POCODOT IS FACEBOOK KILLER?

Hye guys..so macam mana hari minggu korang??..aku harap everyone had a great weekend ok..kalau korang rajin skodeng-skodeng youtube sejak akhir-akhir ni pasti korang perasan pasal POCODOT..bukan POLKA DOT ok..POCODOT..paling banyak perkataan pocodot ni kuar kat site lady gaga..so aku pun tergerak la nak tanya UNCLE GOOGLE apa pocodot ni..

Seperti sebelum-sebelum ni uncle google tak pernah menghampakan aku dikala aku memerlukan pertolongan..haha..ok..walaupun tak banyak info pasal pocodot ni tapi ia sudah memadai.. mula-mula aku ingat pocodot ni artis baru ke, lagu baru ke..rupa-rupanya pocodot ni laman sosial yang baru..atau bahasa popularnya SOCIAL NETWORKING SITE..ala yang macam FACEBOOK, TWITTER tu la..jadi apa pula hubungan pocodot ni dengan youtube??..gud question..setelah aku selidik rupa-rupanya diorang cuma menggunakan youtube sebagai medium untuk diketahui public..kire diorang nak promote site diorang la..tapi aku rasa strategi diorang promote kat youtube tu agak bagus kot..yela...tiap-tiap hari berjuta orang skodeng kat website tu..antara ramai-ramai mesti la ada yang noticed pasal pocodot tu..

secara kasarnya profile pocodot ni sama dengan facebook..copy cat..huh!!
aku rase tu jela yang dapat aku share dengan korang..
sesapa yang ada lain-lain info pasal pocodot ni bleh la share ngan aku ok..

sekian..


p/s : ada fb pun dah cukup..tu pun tak terjaga..haha
p/s/s : pocodot..polka dot..pocodot..polka dot..hurmmm..

4 comments:

Athena said...

ooo..u ad blog upenye..hehe

AcongEduardo said...

sesaje je..haha

Fathi said...

ada orang kate pocodot nie tipu . try la bace :)

http://akutakfamouslagi.blogspot.com/2011/03/pocodot-fake-website-scam-spam.html

http://hubpages.com/hub/Is-Pocodotcom-a-Scam

AcongEduardo said...

btol..aku wat research skit2 psl pocodot ni..mmg fake..thanks info bro!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...