17 March 2011

LISA SURIHANI=HANGIT

Hye guys..ok..entry pendek je untuk kali ni..aku ada sesuatu yang menarik nak share dengan korang ni..aku tak terniat pun nak cari video PANGGILAN HANGIT HOT FM kat youtube ni..tapi tetiba terselit plak satu video yang wat aku tertarik nak click kat situ..video ni pasal Lisa Surihani terkena panggilan hangit dari geng2 HOT FM AM CREW..jom layan..



Aku rasa ni antara panggilan hangit yang paling best kot..siapa sangka artis paling feymes sekarang ni pun tak terlepas dari terkena panggilan hangit ni..tapi secara tak langsung menyerlahkan ia sifat keperibadian Lisa..walaupun agak kalut tapi tiada sedikit bahasa yang kurang sopan keluar dari mulut die even masa dah kantoi terkena panggilan hangit..no wonder la semua orang suka kan die..korang semua setujukan..hehe


p/s : Lisa..u punye 'R' wat i tergoda ok!!!!!..haha

1 comment:

Eien mohmad said...

HAHAHA. agak laaa. i ada dengar jugak (:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...