27 March 2011

KALAU 50 ORANG 'LIKE' BARU AKU POTONG RAMBUT AKU

Hye guys..ok entry pendek je untuk kali ni..lately ni ramai orang dok komen pasal rambut aku sebab dah panjang sangat..mak aku memang tiap kali die col aku memang membebel la suruh potong rambut doremon aku ni(FYI: doraemon xde rambut ok)..mana punye tv tah mak aku tengok yang doraemon ada rambut..adalaaa satu hari tu aku sesaje pakai earplug kat tempat keje siap bos aku sound lagi "hey sam..u dont need the earplug meyy..u kasi sumbat ur hair jelaa.."..pandai bos aku nak bergurau..nak dijadikan cerita aku update la status kat fb aku :


baru aku tau ramai yang menyokong perjuangan aku nak simpan rambut panjang ni..haha

tapi last sekali komen dari seorang kawan aku ni buat aku tersedak :


baru aku nak berangan nak jadi ala-ala rockstar..ni mesti die berpakat dengan mak aku ni..tapi bila tanya uncle google ramai gak rockstar berambut pendek..apa-apa jelaa..^^


p/s : malam tadi enjoy kot kat Bukit Timbalan..Fynn Jamal dengan Statik memang bestt..
p/s/s : apa-apa pun selamat berhujung minggu..do something nice and have fun!!!!

1 comment:

N A N a t O said...

kahkahkah.aku bc ayat kawan ko pun sentap sey...so apa keputusan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...