25 March 2011

JOHO-EARTH HOUR 2011

Hye guys..entry aku sebelum ni ada aku share dengan korang pasal EARTH HOUR kan..kalau nak tau apa tu korang boleh click kat SINI..kali ni aku nak share dengan orang terutama yang berada dekat JB ni..jom kita terjah ke Bukit Timbalan,JB pada hari sabtu ni jam 8 malam sampai 1030 malam untuk event Earth Hour-JOHO style..antara artis yang akan wat perfomance pada malam tu adalah Aizat,Statik dan Fynn Jamal..kalau korang nak tau lebih lanjut mengenai event ni korang boleh click kat SINI..jom ramai-ramai kita ke sana!!!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...