14 March 2011

CELCOM BROADBAND MACAM 'BA ALIF BA YA'


Hye readers..ok..aku frust!!!!!..lately ni selalu plak celcom broadband ni wat hal..tiap-tiap bulan aku bayar rm100 kot..rm100/month ok..tapi lembab gak...lembab yang teramat lembab..lembab mengalahkan kawan aku si mikael alex jo..aku nak buka email aku pun problem..gila!!!!..tu belum lagi aku buka youtube..memang tunggu subuh esok la baru muncul..lagi pun bukan aku duduk kat dalam hutan sampai takde coverage langsung..dalam iklan pom pang pom pang bagitau paling laju la apa la..kalau sesekali tak pe la jugakan..ni kalau dah selalu wat hal sape bleh tahan oii..tiap-tiap bulan bayar sama je..lambat bayar je terus block..tapi service macam haramm..tolong la wei..kadang-kadang rasa macam ditindas pun ada..macam mana nak maju kalau macam ni..WTF!!!!!!!


p/s : waiting is a boring thing!!!!

1 comment:

N A N a t O said...

tukar streamyx je la cong...senang..pantas dan laju...vroomm~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...