06 March 2011

AKU SEBAGAI MUSICIAN???

Helloooo to all my readers..semua orang ada impian sendirikan..mana ada orang dalam dunia ni yang tak ada impian..tapi dengan impian juga boleh mendorong kita untuk berjaya..dulu aku ada impian nak jadi musician@ahli muzik..bunyi macam mengarut je kan..tapi tu la salah satu impian aku dulu..

Ok..pendekkan cite sebelum aku melalut..haha..act aku cume nak share ngan korang je yang aku dengan beberapa kawan aku membuat persembahan akustik untuk final debate program YGRACT kat UTM Skudai tahun lepas..kitorang wat persembahan selama dua hari..orang dah orderkan..kitorang layankan je..haha..dah lama gile kot aku tak perform depan khalayak ramai ni..last skali masa sekolah dulu..tu pun untuk group nasyid sekolah je..jadi aku takde la kekok ke nerves ke masa tu..ok..nerves tu adala sikit..tu pun takut lupe chord sebab kitorang cume beberapa kali je practise..perkara biase wat keje last minit..btol tak??..hahaha..apa pun korang layan jela persembahan akustik kitorang ni..LIVE!!!!!..(drum roll please!!!!!)




..aku amik port blakang skali..low profile la katekan..haha

sekian..


p/s : selain music..aku addict dengan fotografi..tambah lagi satu impian..nak jadi photographer terkenal..bleh x??hahahaha..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...