24 February 2011

AKU,DIA DAN VINTAGE PHOTO CONTEST


Hye guys..lame aku xjoin contest yang ade kot..nak dijadikan cite aku tetibe terjumpe plak contest ni..honestly..dalam banyak-banyak contest yang pernah aku join aku rase ni la contest yang paling best setakat ni..contest ni diberi nama AKU,DIA DAN VINTAGE PHOTO CONTEST dari pada encik KAMARUKOM..lagi pun hadiah die pun best gile..rugi wooo kalau x join (kipas baek punye)..hahahaha..kalau sesape nak join korang click je kat gambar atas tu untuk keterangan lanjut..

gambar-gambar yang aku pertaruhkan adalah..(drum roll)...


gambar pertama adalah gambar semasa photoshoot kat area PENGERANG, KOTA TINGGI..

sebelum..

selepas..

ok..gambar kedua yang menjadi taruhan aku adalah gambar semasa kitorang bercuti pergi BERJAYA HILL masa CNY ari tu..

sebelum..

selepas..

..macam biase setiap contest kene tag orang la kan..kat cni aku tag mereka-meraka yang aku rase mesti mau join ini contest gak..

1. BARJALAN BARJATUH BARLARI

2. NANATO

3. EFFA


..so tuan penganjur..agak-agak bleh dapat x itu fujifilm instax mini polaroid camera..hehe


p/s : date line die 25hb..so lincah join ini contest..yehaaaa!!!!

2 comments:

kamarukom said...

tenkiu 4 joining my contest!! ;)
gudlak ye ^o^

tat!n said...

gambar no.2!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...