04 January 2011

HOW TO MAKE CLEAR, SMOOTH SKIN..

..guys!!!!!!..i have a GOOD GOOOOOOODDDDDDDD news to share ngan korang ni..lebih-lebih lagi untuk gadis-gadis kat luar sane yang ada masalah jerawat ke..muke berkerut ke..sape yang xnak kan kulit putih mulus gebu bebas dari ancaman segala macam jenis serangan jerawat atau tanda2 lanjut usia kan..sape-sape yang xhensem..yang x cun..yang kurang hensem..yang kurang cun..yang hensem yang cun nak lagi hensem/cun pun boleh..aku ada cara..mudah je..yang penting korang YAKIN..


ok..caranye senang je ok..
..korang ikot je nasihat aku ni..
..MY ADVICE..
..IF YOU WANT TO REMOVE segala jenis PIMPLES..WRINKLES..FACE MARKS..DAN 7 SIGNS OF SKIN AGING......
-
-
-
-
-
-
-
-
-
..DO TRY WITH ADOBE PHOTOSHOP..!!!!



p/s: gelak guling2..hahahahahha~

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

cewah..
tips terbaik lah gune potosop
hehehe!!

wah..org jb jugak
:D

aqish basir said...

dgn photoshop mmg boleh menipu kan...hehe

E F F A R I N I said...

pinjam laptop ko, aku nak photoshop guna laptop ko. boleh?

AcongEduardo said...

anisa: mudah kan..haha

aqish: bkn menipu..make over je..haha

effa:bleh..dtg amik kat kdoj ni..blk 309..

N A N a t O said...

hahhah..tiap2 hari nak wat klu cm nih..tp fake...drr...

Je Poetes said...

wow.. tips trbaik untuk gmbar la..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...