28 January 2011

PERSIAPAN MASA DEPAN

Lelaki idaman para gadis2 – senarai original (sebelum dicetak rompak laaa..)

1. Tampan
2. Charming
3. Sukses kewangan
4. Seorang pendengar yang baik
5. Jenaka (pandai melawak)
6. Badan tough
7. Bergaya
8. Menghargai
9. Suka buat surprise

Apa yang gadis2 inginkan pada lelaki – umur 32 tahun

1. Nice looking
2. Membuka pintu kereta, memegang kerusi
3. Apakah cukup wang untuk makan malam yang menyenangkan
4. Mendengar lebih daripada perbualan
5. Ketawa dengan lawak bodoh saya
6. Belanja dengan mudah
7. Memiliki kad kredit sekurang-kurangnya satu
8. Menghargai sebuah rumah-memasak makanan
9. Mengingati hari ulang tahun perkahwinan dan hari jadi saya semestinya

Apa yang gadis2 inginkan pada lelaki – umur 42 tahun

1. Tidak terlalu buncit
2. Pekerjaan yang stabil
3. Mengangguk ketika aku bicara
4. Apakah dalam keadaan cukup baik untuk menyusun semula perabot
5. Mengenakan kemeja yang menutupi perutnya
6. Rajin bercukur

Apa yang gadis2 inginkan pada lelaki – umur 52 tahun

1. Menjaga bulu dalam hidung dan telinga dipotong
2. Apakah tidak bersendawa atau menggaru di depan public
3. Tidak terlalu sering meminjam wang
4. Apakah tidak mengangguk tertidur saat aku bercerita
5. Tidak menceritakan semula lawak yang sama terlalu banyak kali
6. Apakah dalam keadaan cukup baik untuk turun dari sofa pada hujung minggu
7. Biasanya mengenakan sandal dan pakaian yang berpadanan
8. Menghargai makan malam yang baik
9. Mengingat nama anda pada kesempatan
10. Rajin bercukur


Apa yang gadis2 inginkan pada lelaki – umur 62 tahun

1. Apakah tidak menakut-nakutkan anak kecil
2. Ingat di mana bilik mandi
3. Tidak memerlukan banyak wang untuk rawatan
4. Hanya berdengkur ringan ketika tidur
5. Ingat kenapa dia tertawa
6. Apakah dalam keadaan cukup baik untuk berdiri sendiri
7. Biasanya memakai pakaian
8. Ingat di mana dia meninggalkan giginya
9. Ingat bahawa itu hujung minggu

Apa yang gadis2 inginkan pada lelaki – umur 72 tahun

1. Bernafas (kalau kurang nafas lagi elok)
2. Tidak miss toilet.
3. Duit melimpah-ruah (ni yang paling penting)


p/s : so pasni korang xyah la susah2 nak pening kepala nak usha gadis2 di masa akan datang..folow je spesifikasi yang telah diberikan..yeahhh!!

13 January 2011

Ob-la-di..ob-la-da..life goes on...brahhhhh..^^

..hye guys..click kat LINK ni...pastu jom layan lagu BEATLES ni....hehe..
checkkk..checkkkk..rockkk..rockkkk..1...2..3...goooooo..


Desmond has his barrow in the market place...
Molly is the singer in a band...
Desmond says to Molly "Girl, I like your face"
And Molly says this as she takes him by the hand...
Ob-la-di, ob-la-da, life goes on, brah!...
Lala how the life goes on...
Ob-la-di, ob-la-da, life goes on, brah!...
Lala how the life goes on.

Desmond takes a trolley to the jewelry store...
Buys a twenty carat golden ring...
Takes it back to Molly waiting at the door...
And as he gives it to her she begins to sing...
Ob-la-di, ob-la-da, life goes on, brah!...
Lala how the life goes on...
Ob-la-di, ob-la-da, life goes on, brah!...
Lala how the life goes on.

In a couple of years they have built a home sweet home,
With a couple of kids running in the yard,
Of Desmond and Molly Jones... (Ha ha ha ha ha)

Happy ever after in the market place...
Desmond lets the children lend a hand...
Molly stays at home and does her pretty face...
And in the evening she still sings it with the band...
Ob-la-di, ob-la-da, life goes on, brah!...
Lala how the life goes on...
Ob-la-di, ob-la-da, life goes on, brah!...
Lala how the life goes on.

In a couple of years they have built a home sweet home,
With a couple of kids running in the yard,
Of Desmond and Molly Jones...
Happy ever after in the market place...
Molly lets the children lend a hand...
Desmond stays at home and does his pretty face...
And in the evening she's a singer with the band...
Ob-la-di, ob-la-da, life goes on, brah!...
Lala how the life goes on...
Ob-la-di, ob-la-da, life goes on, brah!...
Lala how the life goes on...




p/s: otak aku ngah jemmmm lately ni..xde idea nak mengarutt..lalala..life must go on brahhh!!

11 January 2011

SOMETIMES...

Sometimes you have to sacrifice something that is more beautiful for your eyes...for something that is more beautiful for your heart...

07 January 2011

KEEP SMILING..^^

...don't be envious of those who have everything...be envious of those who have nothing but still have peace in their heart and living a happy life....^^

04 January 2011

HOW TO MAKE CLEAR, SMOOTH SKIN..

..guys!!!!!!..i have a GOOD GOOOOOOODDDDDDDD news to share ngan korang ni..lebih-lebih lagi untuk gadis-gadis kat luar sane yang ada masalah jerawat ke..muke berkerut ke..sape yang xnak kan kulit putih mulus gebu bebas dari ancaman segala macam jenis serangan jerawat atau tanda2 lanjut usia kan..sape-sape yang xhensem..yang x cun..yang kurang hensem..yang kurang cun..yang hensem yang cun nak lagi hensem/cun pun boleh..aku ada cara..mudah je..yang penting korang YAKIN..


ok..caranye senang je ok..
..korang ikot je nasihat aku ni..
..MY ADVICE..
..IF YOU WANT TO REMOVE segala jenis PIMPLES..WRINKLES..FACE MARKS..DAN 7 SIGNS OF SKIN AGING......
-
-
-
-
-
-
-
-
-
..DO TRY WITH ADOBE PHOTOSHOP..!!!!



p/s: gelak guling2..hahahahahha~

02 January 2011

PESANAN SEORANG ABAH..^^

..hye guys..aku baru je sampai UTM ni..nak angkut harta2 sepencarian yang ada kat bilik ni..nak dijadikan cerite sebelum aku bertolak dari MUAR..masa salam ngan abah aku td..die sempat bagi anak die ni nasihat..

"..jangan asyik nak main gitar ngan merayapp je..kat sane nanti jangan lupe solat..ingat..biar kite miskin kat dunia ni..jangan kita miskin kat akhirat nanti.."



..p/s: renung-renungkan dan selamat beramal..^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...