31 December 2010

TERIMA KASIH..^^

..hye guys..ok..entry aku kali agak special..sebab hari ni adalah hari terakhir aku berada kat UTM ni..hurrmmmm..agak sedih gak la..walaupun xla lame sangat aku dok menumpang kat UTM ni..tapi banyak kenangan..pahit manis masin..sangat berharga..bersama-sama budak2 nakal clas IMREC03..walaupun tempoh perkenalan kami tidaklah selama mana pun..tetapi itu sudah cukup untuk kami rapat seperti sebuah keluarga yang sangat huru-hara..tidak pernah lekang dari bunyi bising hilai ketawa..membuatkan hari-hari yang dilalui sangat berharga..sampaikan sorang classmate aku ni mengeluarkan statement yang sangat berani.."tak boleh hidup kalau sehari x jumpa bdk2 IMREC03"-by Wanie jie..hahahaha

....tapi sekarang mereka akan mengejar impian masing-masing..mungkin dah x bleh nak hang-out sesama mcm dl..tapi bak kata pepatah "air yang dicincang tak akan putus"..hehehe

..ok..pertama sekali aku nak mengucapkan jutaan TERIMA KASIH kat budak2 IMREC03 yang banyak membantu aku dan rakan-rakan yang lain..memeriahkan hari aku dan rakan-rakan yang lain..korang semua sumber inspirasi aku ok..sayang korang ketat-ketat..hahahaha

..kedua aku nak mengucapkan TERIMA KASIH kat pihak UTM yang bagi aku menumpang berteduh di bilik 302 Kolej Dato Onn Jaafar..sangat best sebab aku dok sorang2 je dlm bilik ni walaupun pernah berlaku perkara yang x diingini..hehehehe

..TERIMA KASIH yang seterusnye untuk I***C sebab bagi duit tiap2 bulan..tu je..hahaha

..last skali aku nak berterima kasih kat PAK GADDDD yang sangat cemerlang sebab pernah rantai kete aku dan kawan aku kat Dewan Senat sebab aku menumpang parking kat NC punye parking..sebab selalu menyusahkan kami sebab terlupe bawa kad matrik mase nak kuar dengan disertakan kata2 yang sangat 'indah'..sebab dengan selamba sound rambut aku yang panjang walaupun aku bukannye student UTM pun (diorg dah abis point nak kenekan kitorang)..

..IMREC03..precious moments..

5 comments:

N A N a t O said...

acong..ko wat aku sedey ok...

ZAHRA ZAHRAwanie said...

yes!! ade name wanie jie.....!! hehehehe.... thnx to u too acong!! u're d best.. huyeehhh..!

AcongEduardo said...

..hahahaha..jom g b8fast!!!!!

yvonne zakharov rosenblum said...

sedihnyeeeee.....
sayang korang!!!
aku sedih sbb xdpt luangkan mse dgn korang pd saat2 akhir kite bersama kerana sbuk mncri sesuap nasi...
maapkan daku kwn2...
dan aku rse regret sgt2 sbb terlepas saat2 indah dgn korang sume...
wuhuuuuuu

AcongEduardo said...

..xpe2..bleh jmpe lg..lg pun smue area2 jb je..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...