01 December 2010

Terhangat Dari YOUTUBE..

..Halloooooooo...bersawang suda blog ak ni..hahaha..soooooo sooooooory coz i'm been busy lately..n thanks all my frens n readers yang selalu text aku suro bersihkan sawang2 kat blog ni..

..Ok aku nak update pasal seseorang ni..lately ni ramai kwn2 ak yg dok cite psl sorang minah ni..ak pn tertanya-tanya gak feymes sgt ke die ni smpai jadi bahan bualan..owhh..lupe plak nak bgtau sape die ni..mesti ramai yg dah kenalkan ngan CIKGU SHIDA @ TEACHER SHIDA..alaaa..yang wat miming lagu ngan style die sendiri kat YOUTUBE tu..memang dasyat ar cikgu ni..haha..so dari ap yang ak dapat masa blogwalking td mcm2 gak info pasal cikgu ni..FYI cikgu shida ni skang paling top..paling dasyat..paling feymes..palinggg (errr paling apa lagi ek)..paling fofulerrrr la kat youtube skang ni..die x payah susah-susah nak join AF ke..GADIS MELAYU ke atau kontroversi murahan yang melampau untuk feymes..yang penting SELAMBA n KREATIF..memang steady ar cikgu ni kan..

..Pasal cikgu ni..Cikgu Shida ni ialah seorang cikgu..ofcoz la cikgu kan..nama pun dah Cikgu Shida..adoiii..dari info yg ak dapat die ni mengajar English ngan MUZIK kat SK. Pulau Padang,Bota,Perak..tapi ak xnak la sentuh pasal nape die jadi camtu..dari ap yang ak dapat gak die ni pernah marah student die sebab skodeng die ngan 'shooting' sorg2 kat class..kantoi sudaaa..haha..memang terbaekk ar cikgu ni..


..Kalau korang rajin korang g la search video miming cikgu ni kat YOUTUBE..korang searh je CIKGU SHIDA..nanti pandai la pakcik youtube tu carikan..


p/s : dulu slalu layan video ANAS TAHIR kat YOUTUBE..memang gelak guling2..hehehe

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

cikgu ni mmg buat nis gelak dgn gelagat die dlm vdeo tu
hehehe

zazaw said...

HAHA ..
mlm td tgok
sumpah lawak

Rebelle Me said...

cikgu ni..
hmmmmm...

cikgu sekolah rendah i dulu!

uwaaaaa~~

AcongEduardo said...

Anisa Hang Tuah & zazaw : steadykan cikgu ni..hahaha

Rebelle Me: owh..yeke..kim slm kat cikgu u tu ea..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...