04 December 2010

INTERNET UNTUK SEMUA

..hallooo guys..ok..korg mesti semacam excited kan dengan title entry ak untuk kali ni..INTERNET UNTUK SEMUA..dalam kepala korang mesti dah terbayang-bayang wifi free..xyah lagi nak pakai broadband yang lembab..dah xyah susah2 nak pegi mcD atau starbucks semata-mata nak layan fb..yup..semua tu btol..dengan pergi 1 tempat ni korang bleh mendapatkan segala information yang korang nak..xyah dah nak tanye pakcik google ke ap ke..nak tau mn tempat yang korang bleh dapat semua ni..???hehehehe..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
..tadaaaaaaa..!!!!!



..haaa..korang mesti tau kan mn tmpat ni..kalau yang xtau tu ini lah TANDAS AWAM atau TANDAS SEKOLAH..amacam..btol x ap yang ak bgtau..korang xyah susah-susah lagi nak tanye pakcik google ke..ap ke..sebab smuenye ad dalam cni..korang nak tau pasal ap?? no fon awek?? gosip-gosip terkini??..silap-silap soalan bocor SPM pun ad dalam ni..hahaha

6 comments:

Rebelle Me said...

kalau berita semasa pasal dunia..
tak boleh dapat kot kat situ..
hihihi

Anisa Hang Tuah said...

hehehehe
macam penah buat je keje nii
adeh
hehee

N A N a t O said...

stop vandalisme...
no fon guy yg enem ada x kat toilet ni?

AcongEduardo said...

..ko nak yg mcm mn..hidung mancung..pelat R..smue ad..hahaha

E F F A R I N I said...

whoaaaaa...katekan tidakkkk pada internet.

N A N a t O said...

pelat r mcm lisa..ada ke?rare nk dpt tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...