31 December 2010

TERIMA KASIH..^^

..hye guys..ok..entry aku kali agak special..sebab hari ni adalah hari terakhir aku berada kat UTM ni..hurrmmmm..agak sedih gak la..walaupun xla lame sangat aku dok menumpang kat UTM ni..tapi banyak kenangan..pahit manis masin..sangat berharga..bersama-sama budak2 nakal clas IMREC03..walaupun tempoh perkenalan kami tidaklah selama mana pun..tetapi itu sudah cukup untuk kami rapat seperti sebuah keluarga yang sangat huru-hara..tidak pernah lekang dari bunyi bising hilai ketawa..membuatkan hari-hari yang dilalui sangat berharga..sampaikan sorang classmate aku ni mengeluarkan statement yang sangat berani.."tak boleh hidup kalau sehari x jumpa bdk2 IMREC03"-by Wanie jie..hahahaha

....tapi sekarang mereka akan mengejar impian masing-masing..mungkin dah x bleh nak hang-out sesama mcm dl..tapi bak kata pepatah "air yang dicincang tak akan putus"..hehehe

..ok..pertama sekali aku nak mengucapkan jutaan TERIMA KASIH kat budak2 IMREC03 yang banyak membantu aku dan rakan-rakan yang lain..memeriahkan hari aku dan rakan-rakan yang lain..korang semua sumber inspirasi aku ok..sayang korang ketat-ketat..hahahaha

..kedua aku nak mengucapkan TERIMA KASIH kat pihak UTM yang bagi aku menumpang berteduh di bilik 302 Kolej Dato Onn Jaafar..sangat best sebab aku dok sorang2 je dlm bilik ni walaupun pernah berlaku perkara yang x diingini..hehehehe

..TERIMA KASIH yang seterusnye untuk I***C sebab bagi duit tiap2 bulan..tu je..hahaha

..last skali aku nak berterima kasih kat PAK GADDDD yang sangat cemerlang sebab pernah rantai kete aku dan kawan aku kat Dewan Senat sebab aku menumpang parking kat NC punye parking..sebab selalu menyusahkan kami sebab terlupe bawa kad matrik mase nak kuar dengan disertakan kata2 yang sangat 'indah'..sebab dengan selamba sound rambut aku yang panjang walaupun aku bukannye student UTM pun (diorg dah abis point nak kenekan kitorang)..

..IMREC03..precious moments..

22 December 2010

..Sekali Lagi..Aku kecewa..T_T

..*sigh..hallloooo readers..hurmmmm..aku ingat perkara ni xkan terjadi lagi..tetapi aku silap..kita hanya merancang tetapi tuhan yang menentukan..tetapi kenapa mesti perkara yang sama terjadi kat aku..kenapa aku..tapi aku memang x sangka bende ni akan terjadi lagi..setelah lama aku merancang tetapi bila tiba je masanye..............

..tapi..kita hanya merancang..tuhan yang menentukan segalanya(ulang balik ayat kat atas tu)..owhhh ROCK THE WORLD 10..24 julai lps dh la kecewa sbb xdpt g tgk YUNA perform utk launch album die kat KLPAC disebabkan kn balik kg..owhhh ROCK THE WORLD 10..owhhh ROCK THE WORLD 10..owhhh ROCK THE WORLD 10..aku kecewa lagi........





12 December 2010

MUDA


Tamatlah zaman persekolahan..Masih dihantui memori..Waktu kecil waktu yang gemilang..Oh Tuhan ku tak mahu pergi..Alangkah indahnya dunia..Bila kita semua tak akan membesar..Alangkah indahnya dunia..Bila kita semua akan bersama selamanya..Tak lupa pelbagai peristiwa..Waktu pergi mengaji..Ponteng kerana ku macam tak biasa..Alangkah indahnya dunia..Bila kita semua tak akan membesar..Alangkah indahnya dunia..Bila kita semua akan bersama selamanya..




p/s: "ALL THE BEST..BE THE BEST..BECAUSE WE ARE THE BEST.."

08 December 2010

hey..it's YOU!!!!!!!!

..haaaa..guess wat.. everytime i log on to facebook..
i'll started too search for your name..
what does it mean ek....???
hurrrrmmm....yuppp!!..
searching for your name...


..IT's YOU!!!!!!!


04 December 2010

INTERNET UNTUK SEMUA

..hallooo guys..ok..korg mesti semacam excited kan dengan title entry ak untuk kali ni..INTERNET UNTUK SEMUA..dalam kepala korang mesti dah terbayang-bayang wifi free..xyah lagi nak pakai broadband yang lembab..dah xyah susah2 nak pegi mcD atau starbucks semata-mata nak layan fb..yup..semua tu btol..dengan pergi 1 tempat ni korang bleh mendapatkan segala information yang korang nak..xyah dah nak tanye pakcik google ke ap ke..nak tau mn tempat yang korang bleh dapat semua ni..???hehehehe..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
..tadaaaaaaa..!!!!!



..haaa..korang mesti tau kan mn tmpat ni..kalau yang xtau tu ini lah TANDAS AWAM atau TANDAS SEKOLAH..amacam..btol x ap yang ak bgtau..korang xyah susah-susah lagi nak tanye pakcik google ke..ap ke..sebab smuenye ad dalam cni..korang nak tau pasal ap?? no fon awek?? gosip-gosip terkini??..silap-silap soalan bocor SPM pun ad dalam ni..hahaha

01 December 2010

Terhangat Dari YOUTUBE..

..Halloooooooo...bersawang suda blog ak ni..hahaha..soooooo sooooooory coz i'm been busy lately..n thanks all my frens n readers yang selalu text aku suro bersihkan sawang2 kat blog ni..

..Ok aku nak update pasal seseorang ni..lately ni ramai kwn2 ak yg dok cite psl sorang minah ni..ak pn tertanya-tanya gak feymes sgt ke die ni smpai jadi bahan bualan..owhh..lupe plak nak bgtau sape die ni..mesti ramai yg dah kenalkan ngan CIKGU SHIDA @ TEACHER SHIDA..alaaa..yang wat miming lagu ngan style die sendiri kat YOUTUBE tu..memang dasyat ar cikgu ni..haha..so dari ap yang ak dapat masa blogwalking td mcm2 gak info pasal cikgu ni..FYI cikgu shida ni skang paling top..paling dasyat..paling feymes..palinggg (errr paling apa lagi ek)..paling fofulerrrr la kat youtube skang ni..die x payah susah-susah nak join AF ke..GADIS MELAYU ke atau kontroversi murahan yang melampau untuk feymes..yang penting SELAMBA n KREATIF..memang steady ar cikgu ni kan..

..Pasal cikgu ni..Cikgu Shida ni ialah seorang cikgu..ofcoz la cikgu kan..nama pun dah Cikgu Shida..adoiii..dari info yg ak dapat die ni mengajar English ngan MUZIK kat SK. Pulau Padang,Bota,Perak..tapi ak xnak la sentuh pasal nape die jadi camtu..dari ap yang ak dapat gak die ni pernah marah student die sebab skodeng die ngan 'shooting' sorg2 kat class..kantoi sudaaa..haha..memang terbaekk ar cikgu ni..


..Kalau korang rajin korang g la search video miming cikgu ni kat YOUTUBE..korang searh je CIKGU SHIDA..nanti pandai la pakcik youtube tu carikan..


p/s : dulu slalu layan video ANAS TAHIR kat YOUTUBE..memang gelak guling2..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...