22 September 2010

Wohooo..Contest Muka Huduhh..


YUPPPP..Aku memang berani..!!!!!!!!!

Disebabkan BarjalanBerjatuhBerlari dah tag aku..so aku rase aku nak try la join contest ni...mane la tau menang ipod ke iphone ke kete ferari ke..name die CONTEST MUKA PALING HODOH by TeMbuMe LilscheRzOw.. due date die 27 September 2010..tinggal berapa hari je lagi beb..kalau nak join korang leh click kat banner atau kat CINI ok..


So selepas aku selongkar2 semue folder aku jumpe gak pic aku yang huduhh ni..and the pic is..

..tadaaaaaaaaaa!!!!!!

..siap extra gunung berapi lagi..haha


..manusia bertuah yang aku nak tag adalah mkcik suana ngan boy yg huru-hara ni..

5 comments:

jalanjatuh said...

macam kambing gurun pon ade muke ko neh.. hahha

AcongEduardo said...

..hahahahaha..xpe..yg pnting menang!!!!hahahaha

t e m b u m e said...

hahahahahhaa!!
menarik2!!

gud luck!!
thanks joining!!

AcongEduardo said...

..blackberry pn ok cik tembume..lalalala..

~sweEt_c0mey~ said...

ape ke hal nye tag aku
hampeh je

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...