20 September 2010

Raya Oh Yeaahhhh!!!!!!!!!

Entry kali ni xde kene mngene ngan lagu raya dari yuna yang sangat best tu..tajuk je yang agak same..hehehe.. Owhhh..agak lame aku tinggalkan blog aku ni..been busy kot lately ni..so aku rase x terlambat kalau aku nak cite pasal kisah hari raya aku yang memang hooyeahhhhhh!!!!!!..this year aku ngan kawan2 aku yg huru-hara (tj, ejat, alep, boy, saddam, jawe, wak, naz, arau, suana, atirah, raihan, pu3) telah menjelajah Johor..yupp..kitorang jelajah Johor..merentas desa hingga la ke bandar..dari Muar sampai la ke Pengerang,Johor..dari TAYAR BERASAP sampai la KETE BERASAP..celeb8 bezday tj kat Danga Bay dengan telor n tepung n bunga api..kenangan yang xmungkin dapat dilupakan..tapi trip yang paling best adalah ke umah kawan terbaik aku..umah maksu di Pengerang,Johor..dari makan sampai la ke sesi photoshoot..sangat best..aku pun xnak membebel banyak2 sebab 4 hari 4 malam pun lom tentu abis klu aku cite detail2..so korang usha la antara pic2 sepanjang jelajahan kami ni..enjoyy ok...






umah mkcik suana


umah Boy

umah naz


umah anne (pic kidnap dr fb atirah)

umah ajoi (pic kidnap dr fb atirah)


umah pu3+pu3 N-gagement day (pun kidnap dr fb atirah)


umah atirah


umah rehan

before celeb8 bzday tj kat danga bay


padan muke ko tj..haha


makan2..




atirah pre-wedding photoshoot (location-umah kila)









p/s:balas dendam sebab last year punye raye aku kene ciken pox..sob3..

8 comments:

Mrs. Cuppycake said...

Nice photoshot...mesti camera best...ish..bile nak dapat satu ni...(=_=)"

~sweEt_c0mey~ said...

will miss that moment..
uwaaaaaaaaa

~sweEt_c0mey~ said...

btw pasal tayar berasap n keta berasap x yah la mention
huh

AcongEduardo said...

mrs. cuppycake: ad rezki nt dpt la..lg pn skang dh xmhl..hehe

mkcik:tyr berasap ngan kete berasap tu yg best..haha

jalanjatuh said...

hahaha.. kenangan di hari raye tu beb.. keh..keh..

~sweEt_c0mey~ said...

hahahaha
ko x tau betape cuak nye aku mase keta ati berasap
x jadi aku nak majuk ngn abe aku mase 2
terpakse ketepikan masalah umah tangge
huhu

AcongEduardo said...

..time tu ak nak gelak pn ad..risau pn ad..hahahaha

~sweEt_c0mey~ said...

so ko wat yang mane 1
gelak ke risau
aku tau ko mesti risau punye kan
hehehe....btw thanks le korang sanggup cr kitorg kat pagoh 2
kitorg ingtkn pendatang mane lah yg dok usha kitorg kat blakang 2
hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...