25 September 2010

Apa Jantina Laptop Korang????????


Haaa..entry kali ni aku nak share tutorial ngan korang..korang jgn xtau...laptop pun ada jantina tau...so..nak tahu tak jantina laptop yg selalu korang hadap tiap2 hari tu jantan ke betina...??? hehehehehe..korang buat je step kt bwh ni...

1. Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad: CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

2. Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada All Files (pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari/buka nanti).

Save as = love u.vbs

3. Close notepad apabila habis save. Then double click file td (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u."

Cuba dengar btul2 suara "i love u" tu....suara lelaki ke perempuan?

Kalau dengar lelaki maknanya laptop korang tu jantan dan begitu le sebaliknya...selamat mencube ok..

6 comments:

budak chOmel said...

eh.bOle caye ke? hahha

~sweEt_c0mey~ said...

hahahaha
da cuba
memng sweet
keh3

AcongEduardo said...

budak chomel: lom cube lom tau..hehe

mkcik:jntan ke btine???haha

*cimOt* said...

alorhhhhh..aq nyer kuar sore atok tua laaa..huhuhu

Anonymous said...

da cube wat da...
mnjadi la...
my laptop is girl...
i like.....
tq

~sweEt_c0mey~ said...

pompuan...tp x chomey la sore dia
hehe
seb bek lappy ni gurl..hehe
lappy ko??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...