31 August 2010

Step-Up 3-D...MUST WATCH..!!!!!!!

Haallluuuu Readers..Salam Ramadhan..Salam Kemerdekaan..Salam 1 Malaysia..

Lately ni aku mmg busy gile..baru ni sempat jengah blog aku ni..hurrmmm...tanpa kite sedar dah 53 tahun negara kita mencapai kemerdekaan..apa erti kemerdekaan pada korang???..biarlah erti kemerdekaan tu kita hayati dengan penuh kesyukuran..bersyukur sebab negara kite masih aman damai berbanding negara2 lain..aku bangga menjadi anak Malaysia..aku bangga dengan apa yang telah negara kite kecapi selama ini..MERDEKA!!!!!!!!!!!!!!!!


Ok..malam merdeka ni aku dengan housemate aku pegi layan movie STEP-UP 3D..bagi aku cite ni memang awesome!!!!!..cite ni memang yang terbaik kalau dibandingkan dengan 2 cite yg sebelum ni..walaupun bagi aku lakonan diorang agak xberape nak best, tapi kelemahan tu ditutupi dengan aksi@koreografi tarian diorang yang sangat memukau jiwa dan raga..hahahaha..cite ni mengisahkan tentang kisah kumpulan penari jalanan iaitu seorang pelajar baru NYU yang bernama Moose (Adam Sevani), Luke (Rick Malambri) dan Natalie (Sharni Vinson) yang bersama-sama rakan-rakan mereka yang lain memasuki pertandingan tarian peringkat antarabangsa..mereka memasuki pertandingan itu demi untuk menyelamatkan rumah mereka,The Vault yang telah dilelong dan juga untuk mengejar impian diorang..haaa..nak tau selanjutnye???..korang pegi la tengok sendiri yee..aku jamin korang mesti sangat berpuas hati dengan cite ni..bak kate orang..BERBALOI-BALOI..hehe~




dari skala 10..aku bagi 7.5 untuk lakonan dan 9.5 untuk koreografi tarian yang superb~


p/s: paling best tarian robot..memang steady la mamat tu..hahahaha

5 comments:

~ar!eyko san~ said...

nak sangat tgk cter ni..tp xde mase terluang lagi..jeles nye..huhu.
happy MERDEKA day!

AcongEduardo said...

..nt ad mase g la tgk..sgt best..hehe

daboo® said...

i watched this on malam merdeka's too! gila best weyyy. moose terbaik! tapi i prefer the first step up movie kot. tp step up 3d is still awesome ;)

aish♥ said...

yup!
step up mmg besh!
weeee~~
rse cm nk tgk lagi n lagi..
hehehe :)

Farra Dilla said...

paling best : scene air ;)

Omg, rily love this movie :DD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...