22 August 2010

Salleh Gregor Samsa wat hal pulak..WTFishh..

Halluuu Readers.. Salam Ramadhan..

Aku rase mesti ramai blogger or sesiape pun mesti dah tau pasal makhluk bernama Salleh Gregor Samsa ni kan.. Kalau dulu si minah yang hina Johor pasal biscuit Famous Emos ni.. Aku xsangka plak ada lagi makhluk yang menggunakan laman sosial spt Facebook ntuk meluahkan perasaan tanpa mengira akibatnya.. Aku malas nak cerite banyak pasal makhluk yang bernama Salleh Gregor Samsa ni.. Sayu,sedih,geram pun ada mase aku bace status beliau ni.. Mungkin x diberi didikan agama yang secukupnya.. Cume aku harap beliau dan rakan2 beliau diberi hidayah petunjuk ke jalan yang benar dan diberkati Allah sempena Bulan Ramadhan yang mulia ni.. Amin..



click utk lebih jelas


p/s: korang bleh search je name makhluk ni kalau nak tau lebih lanjut pasal makhluk ni sebab aku rase ramai dah blogger wat entry psl die ni.. memang paling FEYMES la die di bulan Ramadhan ni..

11 comments:

budak chOmel said...

nape xtau psal dea pOn? mungkin beliau belOm begitu pemes kot~ lalalala~ :p

Nadia said...

dia memang kurang ajar. patut bersyukur lahir dalam islam. buduh punya manusia. pffts.

wannurfazrini said...

neraka ahh tempat dia . hoho

INCHIK PIPI PAU PANAS said...

memang siottt bangsat r salleh ni...thnks acong...siyes xtau hal ni!

Anyss Chan. said...

macam dajal -__-'

AcongEduardo said...

..hurmmm..cian kat parents die dapat anak mcm tu..bkn si salleh tu je..kwn2 die pn sm gak..

aNiSa hANg tUaH said...

tapi die dah dilit fesbuk eyk
heheheh
rase cm nak pijak je si saleh ni

~sweEt_c0mey~ said...

kasihan mereka...
smg Allah masih syg kat kita...
amin~

farhana said...

mmg kuang aja tak berajar langsung je.actly bnyak yg macam ni.bangga giler bagi statement membunuh macam 2.rasanya dowang ni agnostik atau takde pegangan agama.

zazaw said...

HAHA . mungkin kadang-kadang die mau popular mengalahkan artis . HAHA sungguh lah akuu baru taw sal manusia yang bernama itu HOHOHO

kalyisah azman said...

kurang ajar nye dia.
heh !
sgt2.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...