21 June 2010

World Cup Fever..^^

  • halllooo..hallloooooo...
  • entry kali ni ak nak cite psl world cup..
  • sbb skang ni org dok sibok ngan world cup..
  • sbb acara ini memang menjadi kegilaan semua orang termasuk aku..
  • so aku pn nak mnyibok la skali..hehehe
  • actly bkn la pasal btol2 world cup..
  • tp pasal 3 sebab kenapa lelaki suka bila datangnya musim Piala Dunia ni..hehe

1. Boleh melepaskan diri dari cengkaman awek diorg wat seketika..
  • salah satu sebab kenapa lelaki suka bila smpai time piala dunia ni..sebab diorg bleh luangkan lebih masa dengan kawan2 mereka..klu x 24-7 asyik nak folow je mn kite pg..so awek2 kat luar cne kne la faham ok..lagi pn lelaki dengan bola tu ibarat aur dengan tebing..ala bkn lame pn..sebulan je..^^
2. Boleh dapat MC..
  • bleh dapat mc..demam..sebab xbleh tahan ngantuk keesokkan harinye sebab dok melayan bola..maka pada masa ni ramai la kaum2 lelaki g klinik mengadu demam..so bleh dpt la MC selalu..bile dh dapt MC xyah la pegi keje..bile xpegi keje bleh la tido standby untuk layan game malam nanti..haha
3. Dapat menayang jersi pasukan kesayangan..
  • sangat bangga kot bila pegi berjalan kat public sambil memakai jersi pasukan kesayangan..bertambah bangga bila pasukan pilihan tu menang..dan lagi berbangga bila berselisih dengan seseorang yg memakai jersi pasukan yg kalah..

  • dan untuk World cup 2010 ni..pasukan yang menjadi pilihan aku adalah:
ARGENTINA



p/s: white and blue sky..go messiperman...yeaaahhhhhhh~

5 comments:

~sweEt_c0mey~ said...

aku x suka bola!!!!!
tolong la cepat abis!!!!!!

AcongEduardo said...

sebulan lg laaa ko kn tunggu.
hahahahaha

diasaliz said...

ek eleh..nk jgk tp best ar leh tkr2 idea ni..aku xkisah pakwe nk tgk bola sbb aku xpernah ikut dia..ahakz!

jalanjatuh said...

hhoohh xsesie messi berlatih ngan aku
hahha

~sweEt_c0mey~ said...

sebulan 2 ase mcm sepuluh tahun
huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...